Даяна Ханджиева определено е един от най-обсъжданите участници във Фермата

...
Даяна Ханджиева определено е един от най-обсъжданите участници във Фермата
Коментари Харесай

Ето как Даяна коментира поведението си във Фермата

Даяна Ханджиева несъмнено е един от най-обсъжданите участници във " Фермата " - както в самото предаване, по този начин и в обществените мрежи. Причина за това е нейното спорно държание и любовният триъгълник, който заформи. Явно на актрисата ѝ е пристигнало до гуша, защото преди часове употребява Фейсбук профила си, с цел да отговори на нападките против нея.

Месеци наред красивата Даяна поддържаше близки връзки и намерено флиртуваше с илюзиониста Йордан Белев. Дори откакто годеницата му влезе във фермата, тя не промени държанието си. Данчо от своя страна даже призна на Ханджиева, че има усеща към нея. Нещата се трансформираха, откакто Петър сподели, че също има интерес към нея. Тяхната непосредственост провокира мощна ревнивост у досегашния ѝ непосредствен мъж, както и у Ваня, която не крие благосклонностите си към водача, с който до неотдавна беше неразделна.
" Цял сезон ти смъквам звезди, а ти най-после си лягаш с Петър ", ядосано разяснява Йордан.
" Много е хубаво, когато дойдат нови страсти и то навръх финалната права, с цел да ти издигнат настроението. Петър си заслужава инвестицията на време и сила, с цел да бъде опознат. Той е млад мъж с морални полезности, към този момент рядко се срещат такива ", изясни държанието си Даяна.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР