Даваме тази пресконференция по няколко теми - минаха в неделя

...
Даваме тази пресконференция по няколко теми - минаха в неделя
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Сутринта чувам титана на мисълта Атанас Атанасов, че БСП не им пречела на депутинизацията

Даваме тази конференция по няколко тематики - минаха в неделя същинските социологии, действителните резултати от изборите в Нова Загора са, че ГЕРБ печели на първи тур. Срещу коалиция на Българска социалистическа партия и Демократична България, както и претендент на коалиция сред Политическа партия и Има Такъв Народ. Резултатът е предстоящ. С машини, при извънреден полицейски тормоз резултатите са тези. Това сподели Бойко Борисов по време на ексклузивен брифинг в централата на партията. С него вземат участие зам.-председателят на партията и народен представител Томислав Дончев и националният представител Делян Добрев.

На първи тур печели кметство Попович, община Бяла, област Варна. ГЕРБ печели на първи тур кмет в кметство Секулово, община Дулово, обл.Силистра и в кметство Нова Камена, община Тервел, обл.Добрич. ГЕРБ е на балотаж в кметство Лиляче, община Враца. В с.Бистра, община Алфатар, печели претендентът подсилен от ГЕРБ, добави водачът на ГЕРБ.

И в това време, до момента в който полицията всеобщо пресира, обикаля, влиза в къщите, категорично да каже, че не би трябвало да се гласоподава за ГЕРБ, най-мащабното пазаруване на гласове са прави в българския парламент. Освен пари за отцепници се оферират големи суми на депутати да не влизат в зала. Така са се вкопчили в тази власт, че изобщо не виждат какво се случва към тях, сподели още той.

Уважаеми медии, Лорер, това държавно управление и служебните държавни управления провалиха парите от Европейска комисия. Изгубени са 578 млн. евро, които Европейска комисия няма да преведе на България. В Гърция и Хърватия взеха парите, възвръщат стопанските системи си. В същото време ние слушахме от заран до вечер хвалебствия от българските медии за държавното управление. Вчера Европейска комисия редуцира парите за България с над 1 милиарда лв. - загуба от " Промяната ". В същото време парите отиват при 6 други стопански системи. И това се изяснява от медиите - тъй като не се пита - от титаните с " Еми, случват се и такива неща ", възмути се водачът на ГЕРБ.

Ние за 150-160 млн. евро по време на миграционата рецесия за границата ние благодарихме 100 пъти на Европейска комисия. Сега се губят милиарди от несръчност, от безнаказаност, безсмислено е да напомням за следващ път, че щяха да събират милиарди от обири, от корупция. Не единствено, че не събраха нищо, само че продължаваме да губим и европейските пари...като си визиите защо са подготвили да похарчат тези пари - за акумулатори, за проектчета - българинът няма да усети нищо от този План за възобновяване, добави някогашният министър председател.

Националния застрахователен институт показа през вчерашния ден, че 1 % ги дели инфлацията да изяде парите за пенсии. Г-жа Нинова отиде да се снима с цените на хляба - реколтата ни е прелестна, от единствено себе си би трябвало да падне цената на хляба. Но отново няма да падне с 20 % - просто ще понижим събираемостта от Данък добавена стойност! А хаосът с тези 25 ст. за горивата, риторично попита Борисов.

И добави: " Благодаря на медиите, че репортажите им ясно го демонстрираха. И тези хора - знайно и неизвестно от кое място - вадят големи пари, корумпират депутати. Един народен представител има тежест 10 000 гласа и купуват по 10 000 гласа на част - по жилища, по лаборатории ".

В същото време по най-важните външнополитически тематики опозицията им свърши работата. Мисля, че през днешния ден ще се вземе решение от РСМ и на тях ще им се даде път към Европа. Но това го направи опозицията и всички наши евроатлантически сътрудници го знаят това.

По отношение като изгонването на съветските дипломати - отново ги подкрепихме. Сутринта слушам титана на мисълта Атанас Атанасов, че Българска социалистическа партия не им пречела на депутинизацията. Партията, която твърди, че Русия ни е другар.

Сутринта чувам първенецът по банкрутиране на банки Румен Гечев - Делян Добрев ще излезе прав, че този човек направи най-големите пенсии, само че с тях можеше да се купят единствено три хляба.

Делян Добрев сподели, че свалянето на Данък добавена стойност не смъква цените на стоките и услугите. Г-жа Нинова е повече социалист, в сравнение с правист. Тя би трябвало да знае, че един закон влиза в действие, когато се разгласява в Държавен вестник. Законът за премахването на Данък добавена стойност е оповестен през днешния ден, вторник, а Нинова се хвали със стандратна отстъпка в събота в хипермаркетите, сподели Добрев.

Това обаче, което ще окаже въздействие и с което ние се гордеем е, че при гласуването на бюджета ограничихме цената на тока за бизнеса на 250 лв., цените за тока са в действие от 1 юли, със задна дата. Като резултат от нашата активност в Народно събрание инфлацията ще стартира да понижава, а цените да се успокояват. Те не съумяха да овладеят цените на енергийните запаси. Ние сме най-бедните и обедняваме два пъти по-бързо тъй като сме в Европейски Съюз, добави Добрев.

Инфлацията ще стартира да понижава с помощта на предлагането, което ние дадохме и то беше подкрепено от 20- депутати, тъй като схванаха, че ние имаме най-хубавите оферти за справяне с инфлацията, акцентира някогашният енергиен министър.

Сутринта ми се обади един почитан прятел от Съединени американски щати и ми сподели, че ще останев в историята като единствената съпротива, която ръководи. Позволявам си да кажа, че това, което се случва с Русия, Българска социалистическа партия в този момент ще си мерят приказките за " другарската страна " като вървят на Бузлуджа. РСМ би трябвало да трансформират манталитета си, в случай че продължат да ни назовават " фашисти ", да палят, има толкоз доста способи да бъдат спирани..нашите сътрудници мъчно възприемаха, смятаха, че ние се държим като мрачен бълкански индивид и надали не езикът на омразата е фиктивен като обвиняване към РСМ от нас. Сега видяха какво се случва там, разяснява Бойко Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР