дава на младите хора шанс за кариера в широк спектър

...
дава на младите хора шанс за кариера в широк спектър
Коментари Харесай

Технически университет – Варна: Кампания за ранен прием 2024-2025

дава на младежите късмет за кариера в необятен набор от инженерни специалности, агрономство и обществен мениджмънт. Те могат да избират от 31 специалности в областта на IT технологиите, превоза, корабната промишленост, енергетиката, електротехниката и електротехнологиите, екологията, възобновимите енергийни източници, машиностроенето и роботиката, индустриалния дизайн, автомобилната електроника, агрономството, обществения и индустриалния мениджмънт и други

За поредна година висшето учебно заведение ще одобри студенти в три морски специалности от контролирани специалности – „ Корабоводене “, „ Корабни машини и механизми “, „ Електрообзавеждане на кораба “. Портфолиото на Университета в корабната промишленост се добавя от „ Логистика на водния превоз “ и „ Корабостроене и морска техника “, която е единствена по рода си в народен мащаб. В контролираните специалности, осигуряващи капитани, корабни- и електро-механици за морския флот, образованието е по утвърдени от ИА „ Морска администрация “ стратегии.

То изцяло подхожда на нормативната уредба на Международната морска организация, като има годна акредитация с най-високи оценки за морските специалности у нас и предстои на годишен надзор.
Обучението в ТУ-Варна разрешава на приключилите да се осъществят като експерти по осведомителни и информационни технологии на високо равнище, машинни инженери, експерти в региона на автомобилната и приложна електроника, електротехника, автоматизация и роботика, инженери в капиталовото планиране, енергетици, морски експерти, еколози, дизайнери, агрономи и други.

Всички специалности, по които се образоват студентите, са с настоящи образователни проекти и стратегии, които подхождат на европейската квалификационна рамка и провокациите на актуалния свят, като обезпечават висококвалифицирани фрагменти за сегашния и бъдещия бизнес.
Кандидат-студентите могат да подават документи през Онлайн платформата за кандидатстване на университета след регистрация.
Условията и периодите за кандидатстване и метода на балообразуване можете да видите тук:

За всички, които аплайват с проби, е значимо да знаят, че те се организират отдалечено всеки работен ден от 09:00, 11:30 и 14:00 часа.

Необходимите документи за кандидатстване са : Диплома за приблизително обучение или Удостоверение за приключен първи гимназиален стадий на приблизително обучение, сполучливо изискан тест или оценка от ДЗИ, която се отнася до дипломата за приключено приблизително обучение.

За спомагателна информация: отдел „ Кандидатстудентски банкет “: 052/ 383 441; 052/ 302 440, е-mail: [email protected]
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР