Даунинг стрийт отрича, че правителството на Обединеното кралство преследва програма

...
Даунинг стрийт отрича, че правителството на Обединеното кралство преследва програма
Коментари Харесай

Даунинг стрийт отрича, че правителството на Обединеното кралство преследва програма срещу BBC

Даунинг стрийт отхвърля, че държавното управление на Обединеното кралство преследва стратегия против BBC след набор от промени, препоръчани като част от средносрочен обзор на корпорацията.

Министърът на културата на Обединеното кралство Луси Фрейзър разгласи в понеделник, че английският медиен регулатор Ofcom може да получи насилствени дейности против публикации в уеб страницата на BBC News, които съгласно него не дават отговор на съответните стандарти за лъчение.

В момента регулаторът на връзките е в положение единствено да издаде мнение, само че рекомендациите на държавното управление споделят, че на Ofcom ще бъде даден засилен контрол върху онлайн обществените услуги на BBC, в това число неговия канал в YouTube.

Г-жа Фрейзър сподели също, че има вяра, че BBC е била предубедена „ във връзка “, когато разисква тези нови ограничения.

 

Официалният представител на министър-председателя на Обединеното кралство отговори „ не “, когато беше запитан дали Правителството на Обединеното кралство преследва дневен р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР