Датският депутат Майк Фонсека защити любовната си връзка с 15-годишно

...
Датският депутат Майк Фонсека защити любовната си връзка с 15-годишно
Коментари Харесай

С моята приятелка имаме хубава връзка: Датски депутат защити любовта си с 15-годишно момиче

Датският народен представител Майк Фонсека отбрани любовната си връзка с 15-годишно момиче след връщането си в Народното събрание. Той беше в отпуск по болест след разкриването на аферата, довела до изключването му от дясноцентристката партия " Умерени " (Moderaterne), която е част от държавното управление, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Мога да ви кажа, че с моята другарка имаме хубава връзка. Тя ни устройва и се обичаме ", сподели 28-годишният Фонсека пред публицисти, като призна, че схваща, че тяхната обич може да наподобява изненадваща.

В Дания възрастта, избрана като полово пълноправие, е 15 години, по тази причина предходната седмица полицията разгласи, че следствието за полова връзка с малолетна против Фонсека е завършило.

Аферата сред двамата беше разкрита пред обществеността в средата на ноември, а Фонсека беше изключен от партия " Умерени ". След отпуск по болест от съвсем три месеца, в този момент той се върна в Народното събрание като самостоятелен.

Самоличността на тийнейджърката не беше разкрита, само че депутатът твърди, че е получил единодушието на нейните родители.

„ Имаме доверие на нея и Майк. Ако я бяхме затворили и й бяхме забранили да се среща с него, тя евентуално щеше да го направи по този начин или другояче и доверието сред нас щеше да бъде изцяло разрушено ", споделиха пред таблоида " Ескра бладет " (Ekstra Bladet) родителите на момичето, поискали анонимност.

За ръководителя на някогашната му партия на Фонсека - Ларс Льоке Расмусен, който е и външен министър на страната - тази връзка е " изцяло несъвместима с ролята му на политик в границите на партията ".

„ Това е младо момиче, единствено на 15 години и чиято връзка стартира, когато е била в четвърти клас ", сподели той пред телевизия TV2. „ Не може да имаме депутати, които имат постоянни полови връзки с малолетни ", уточни Расмусен.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР