Датата вече е известна, но малко се знае за характеристиките

...
Датата вече е известна, но малко се знае за характеристиките
Коментари Харесай

Графичните карти Intel ThinkXE идват през юни 2020 г.

Датата към този момент е известна, само че малко се знае за характерностите

ThinkXE подсказва за линия 3D-карти, а данните горе вляво и вдясно отбелязват датата – юни 2020 година (снимка: Raja Koduri / Twitter)

Intel най-сетне подсказа по кое време ще показа дискретните си графични карти, известни към този момент като Intel XE. Това стана по необикновен метод – с обява в Twitter на фотография на електрически автомобил Tesla Model X от основния проектант на компанията и старши вицепрезидент за графиката Раджа Кодури.
още по тематиката
Но за какво Tesla? В случая, самата кола не е забавна, само че е значима информацията на нейната регистрационна табела. Надписът „ ThinkXE ” ясно подсказва за линия 3D-карти, а данните горе вляво и вдясно отбелязват датата – юни 2020 година

През юни обичайно се организира ревюто Computex, на което Intel афишира новите си артикули. Така че с огромна степен на възможност премиерата на Intel XE ще се състои на Computex 2020. Обикновено най-силните известия идват или в деня преди разкриване на събитието, или в първия му ден – следващата година това ще бъдат 1 и 2 юни.

Докато към този момент има изясненост по отношение на датата за премиерата на новите графични артикули на Intel, детайлности за характерностите към този момент липсват. В момента можем сигурно да кажем единствено, че те ще се базират на архитектура Gen 12 и ще бъдат разграничени на две линии – потребителски и сървърни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР