Датата 15 февруари 2022 г. ще влезе в историята като

...
Датата 15 февруари 2022 г. ще влезе в историята като
Коментари Харесай

Русия: Западната пропаганда се провали

" Датата 15 февруари 2022 година ще влезе в историята като ден на неуспеха на западната агитация ", това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова, представена от Би Би Си.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 346
Високопоставената служителка на дипломатическата централа на Москва съобщи, че изявленията на публични и неофициални лица от Съединени американски щати и други страни за съветска инвазия в Украйна са били опровергани с днешното решение на Русия да върне военни от погранични с Украйна региони в техните бази.

" Въпросните пропагандни изказвания се провалиха без да произведем нито един изстрел ", съобщи Захарова.

Новината за връщането на съветските бойци и офицери в поделенията бе коментирана и от английското държавно управление на Борис Джонсън. " Ние желаеме да изчакаме и да забележим дали това е реалност и в случай че това е по този начин, какъв брой военни са напуснали регионите по границата с Украйна. Ние също желаем да разберем дали е отминала опасността за териториалната целокупност и суверенитета на Украйна ", обявиха от кабинета в Лондон.

" Във връзка с напрежението министър-председателят на Обединението кралство свика за през днешния ден изключително заседание на комитета Кобра. Органът се привиква по време на рецесии в народен и интернационален мащаб ", добави Би Би Си.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 346  Русия атакува Украйна измежду нощ? Русия атакува Украйна измежду нощ?  Норвегия укрепва военния си контингент в Литва около рецесията към Украйна Норвегия укрепва военния си контингент в Литва около рецесията към Украйна  Киев: Украйна и Западът съумяха да предотвратят ескалация от страна на Русия Киев: Украйна и Западът съумяха да предотвратят ескалация от страна на Русия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР