Дъщерята на ръководителя на Охранителна полиция в Благоевград остава за

...
Дъщерята на ръководителя на Охранителна полиция в Благоевград остава за
Коментари Харесай

На първа инстанция: Дъщерята на шефа на Охранителна полиция в Благоевград остава в ареста

Дъщерята на ръководителя на " Охранителна полиция " в Благоевград остава за непрекъснато в ареста. Това реши Районният съд в Благоевград във връзка с задържаната тази седмица дознателка Розалина Кьосева. Решението ще бъде обжалвано пред областен съд, написа в. " 24 часа ".
Случаят беше гледан при закрити врата. Кьосева е упрекната, че е предавала информация на пандизчия. Тя беше задържана в понеделник при акция на " Вътрешна сигурност " под управлението на Районна прокуратура. 28-годишната жена получи 4 обвинявания за изнасяне на служебна информация, укриване на търсен нарушител, документно закононарушение и закононарушение против правораздаването. Всички те са поради връзката ѝ с лежащия в пандиза в Бобов дол за разпространяване на опиати Владимир Божков.
Разследващата полицайка беше доведена в съда под ескорт, а делото бе закрито поради употребявани при следствието СРС.
Бащата на проверяващата полицайка Георги Кьосев, който е началник на бранш " Охранителна полиция " пристигна в залата, с цел да поддържа морално щерка си. " Надявам се на заслужено решение ", сподели пред залата той.
Кьосев е излязъл в отпуск до момента в който против него тече дисциплинарна инспекция, с цел да се откри дали е имал нещо общо с това, което е правила щерка му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР