Дъщерята на покойната журналистката Весела Тотева - Валентина, стана майка

...
Дъщерята на покойната журналистката Весела Тотева - Валентина, стана майка
Коментари Харесай

Щастие за сина на Каролев

Дъщерята на починалата журналистката Весела Тотева - Валентина, стана майка за повторно. Актрисата, която е омъжена за сина на икономиста Владимир Каролев, умрял през октомври предходната година, е родила момченце, излиза наяве от изявления в профила ѝ в обществената мрежа Instagram.

" Ами ей го на! Голямо очакване (съчувствам на всички бременни които раждат след термин, само че имам съвет, който моята вуйна, която е цеви, ми даде още при започване на бременността - недейте да се хващате за термина, като за чиста монета, тъй като има късмет да е леко комплициран, безусловно обикновено е индивида да се появи сред 38 и 42 седмица; та с цел да не сте като мен и да мрънкате всеки ден, по скоро се целете за 42 седмица) ", написа Каролева в Instagram.

Малчуганът се е появил на бял свят на 6 април, излиза наяве от обявата.

" Име: хем класическо, само че с лек, малко по ексцентричен за Бг twist: Виктор Данаил Александър Каролев. Доста от бг приятелите ни малко ни нахраниха: " Какви са тия две имена, никой няма да употребява второто и така нататък " Вярно е, че за нас в България това да имаш две имена е леко необичайно, само че пък аз предизвиквам всеки да си го почуства това с името и да не се преценява с рамки и отзиви.

Като даваме имена на децата, сякаш им даваме и вълшебните сили. В нашия случай: Виктор - победител; Данаил - Бог е моят арбитър! Малък наш сине, имам вяра, че ще побеждаваш нежно във всичко осланяйки се на Господа. Обичаме те! Добре пристигнал! Александър Каролев, благодаря ти! Ти си супер баща! ", написа още актрисата в обществената мрежа.

Валентина и Александър имат и дъщеричка, която се споделя Изабела.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР