Дъщерята на любимия актьор на децата Енчо Данаилов-Бате Енчо бе

...
Дъщерята на любимия актьор на децата Енчо Данаилов-Бате Енчо бе
Коментари Харесай

Щерката на Бате Енчо разкрита в сериала „Вина“

Дъщерята на обичания артист на децата Енчо Данаилов-Бате Енчо бе разконспирирана в хитовия сериал „ Вина “ на Българска национална телевизия. Ева Данаилова не е изключително известна за всеобщата аудитория, само че правилни почитатели бързо я познаха в ролята на Катина от втория сезон на продукцията.

Ева играе в двата ретро епизода на сериала, които наблюдават издигането на винаря Марко при започване на 20 век, когато извървява пътя от оскъдно момче до съумял предприемач.

Дъщерята на Бате Енчо е с съществена роля в двата епизода и печели положителни мнения от феновете. Ева Данаилова играе щерка на заможния мелнишки търговец Никола и брачната половинка му Теофана.

След неразрешена връзка на Катина с анархист, татко й взема решение да я омъжи за Марко, който е взел под крилото си още от дребен. Двамата са прадядото и прабабата на Филип Янг, в чиято роля влиза Владимир Зомбори.

Ева Данаилова е на 34 години и приключва НАТФИЗ в класа на проф. Ивайло Христов със компетентност „ Актьорско майсторство за трагичен спектакъл “. Дъщерята на Бате Енчо се изявява сполучливо като актриса в Народния спектакъл, а неотдавна завоюва състезанието за млад сценичен режисьор „ Слави Шкаров “ на Русенския спектакъл.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР