Дъщерята на Ким Чен-ун се маркира заедно с баща си,

...
Дъщерята на Ким Чен-ун се маркира заедно с баща си,
Коментари Харесай

Дъщерята на Ким Чен-ун носи розово пухкаво палто, за да гледа ракетен тест с бащата на диктатора

Дъщерята на Ким Чен-ун се маркира дружно с татко си, с цел да гледа тест с балистична ракета, до момента в който носеше розово пухкаво палто.

Дъщерята на диктатора се причисли към татко си за театралното гледане, повдигайки въпроси по отношение на линията на заместничество в Северна Корея. В понеделник сутринта тази седмица деспотът наблюдаваше изстрелването на междуконтинентални балистични ракети Hwasong-18 от оръжеен обект.

Но той не беше самичък, а към него се причисли десетгодишната му щерка Ким Джу-Ае, която се ръкува с публични лица и седеше до татко си, облечена в розовото палто. Нейното наличие беше видно на всички места и се съобщаваше в държавните медии на страната.

Публичното наличие на Ким Джу-Ае продължи през последната година. На 18 ноември предходната година тя беше на различен ракетен тест, повдигайки въпроси дали е била готова да поеме поста от татко си. Това бележи третия тест на една от най-модерните ракетни системи на Северна Корея - за която те настояват, че може да достигн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР