Дъщерята на Кичка Бодурова–Кристи Зарпас заряза гаджето си Марио. Повече

...
Дъщерята на Кичка Бодурова–Кристи Зарпас заряза гаджето си Марио. Повече
Коментари Харесай

Щерката на Кичка заряза гаджето

Дъщерята на Кичка Бодурова–Кристи Зарпас заряза гаджето си Марио. Повече от 7 години тя живееше с него и даже се говореше, че възнамеряват брак, преди да се разделят вечно, научи HotArena .

Поводът за раздялата се оказал, че двамата са доста разнообразни. А някогашната претендент — тъща Кичка Бодурова не крие, че е удовлетворена от края на връзката им.

„ Кристи е добре след раздялата. Най-после разбра, че с приятеля й Марио бяха прекомерно разнообразни. Той е израснал без празници, в никакъв случай не идваше с на Коледа, или на Деня на благодарността. Добро момче, само че саможиво, без упоритости.

Дъщеря ми обича да пътува, да върви на концерти, а той–не. Вкъщи. Самодостатъчен си е.

Просто бяха разнообразни. Затова в този момент вървим на почивка с нея и сме съвсем всеки ден дружно. Кристи има две кученца и споделя, че й дават доста обич и че са й помогнали да осъзнае много неща от връзката си ”, споделя Кичка, написа „ България през днешния ден ”.

Тя е най-доволна от обстоятелството, че щерка й върви постоянно на фитнес, а също така се учи за учителка.

„ Кристи е направила едно хубаво спортно тяло, веселя й се ”, смее се още Бодурова.

Дъщеря й стартира да следва и магистратура този месец, освен това в университет в Лас Вегас. Тя взе бакалавърска степен преди три години и в това време работеше почасово.

Въпреки че е израснала в разкош и благоденствие, балканската хубавица, която е щерка на грък и българка избира сама да печели парите си. И се изявява понякога като сексуален модел, а също по този начин и като блогър.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР