Дъщерята на Желю Желев Станка Желева и режисьорът Иглика Трифонова

...
Дъщерята на Желю Желев Станка Желева и режисьорът Иглика Трифонова
Коментари Харесай

Защо дъщерята на Желю Желев и Иглика Трифонова подкрепиха правителството?

Дъщерята на Желю Желев Станка Желева и режисьорът Иглика Трифонова излязоха на митинга в поддръжка на държавното управление през миналата седмица

Защо взеха решение да го създадат и по какъв начин дават отговор на обвиняванията, че хората на него са били платени – по тези тематики те разясниха в студиото на „ На фокус” по

„ Хората и партиите, които ни упрекват, че сме платени – Костадин Костадинов, ГЕРБ, са в действителност партиите, които си заплащат, с цел да имат поддръжка. Те не могат да си показват хора да отидат ей по този начин и да поддържат едни хрумвания безплатно”, съобщи Желева.

По думите й това, което се случва сега в страната ни е „ скандално”. „ Това е един сюжет, който непрестанно се повтаря и си даваме сметка, че сме заложници на хора, които работят подмолно, Държавна сигурност, и извършват ползите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), с които те са били от край време свързани”, добави тя.

„ Реших, че е време да отида и да поддържа хората, за които гласоподавам, тъй като ми се коства, че сме достигнали до един лимит, в който е малко да гласуваме. Абсолютно неприемливо е да изпадаме в кръговрата, в който живеем 30 години – разочароваме се от политиците, по-късно ги наказваме”, счита Трифонова.

И добави: „ Това, което видях на площада, беше една красива страна на живеенето ни, която към този момент съществува доста малко. Започнаха едни диалози. Излезе Иво Мирчев и аз присъствах на 50-минутен диалог сред него и хората на площада, в който те му задаваха въпрос”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР