Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад – певицата Сузанита, наду

...
Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад – певицата Сузанита, наду
Коментари Харесай

Сузанита натъпка бюста си със силикон

Дъщерята на известния реализатор Орхан Мурад – певицата Сузанита, наду гръдната си обиколка със силикон, написа " Монитор ". В обществените мрежи тя сподели новия си бюст. Коментарите за силиконовия тунинг на тийнейджърката още веднъж са спорни. По-рано плъзнаха клюки, че тя към този момент се е подложила на въпросната намеса, само че родителите ѝ разясниха, че към момента не са дали разрешението си. През топлите месеци на 2020 година Шенай – нейната майка, разкри, че би я подкрепила, стига да откри обещаващ доктор.

Освен обилната гръдна обиколка, с която се е сдобила Сузанита, измежду измененията е дълга черна фризура. Дълго време певицата, която първо твореше рап части, а по-късно се преориентира към поп фолка, поддържаше рус колорит на косите си. Това също бе измежду аргументите звездната наследница да е остро подложена на критика. Нищо от метода, по който наподобява момичето, не допуска, че е тийнейджърка.

Мълвата през лятото бе, че певицата желае да си постави не повече от 300 кубика. Кадрите издават, че евентуално това е количеството, което е поставила хубавицата, в случай че не и повече. Видеото обаче е с филтър, който в допълнение надува бюста ѝ.

Шенай, брачната половинка на Мурад, нееднократно е споделяла, че харесва артистичния, даже на моменти провокативен жанр на щерка си. Като реализатор Сузанита освен желае, само че и би трябвало да бъде забележима, като обединявайки гений и визия, тя подсигурява част от триумфа си. Единственото изискване на фамилията бе младата изпълнителка на навърши пълноправие, което се случи през миналата година. В продължение на 6 месеца тя е търсила подобаващ лекар, или най-малко толкоз е минало, откогато публично стана ясно, че е решена да направи интервенцията. Клиповете с измененията по нея са споделени към коледните и новогодишните празници.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР