Дъщерята на Христо Стоичков ще отговаря за комуникациите и стратегическите

...
Дъщерята на Христо Стоичков ще отговаря за комуникациите и стратегическите
Коментари Харесай

Балъков за назначението на Мика Стоичкова за шеф в професионалната футболна лига: Ще бъде интересно

Дъщерята на Христо Стоичков ще дава отговор за връзките и стратегическите интернационалните взаимоотношения.

Помислих, че не би било допустимо, когато ми споделиха, че Мика Стоичкова става шеф в професионалната футболна лига.

Но фамилия Стоичкова са дейни, желаят да има промени в българския футбол. Сигурен съм, че ще бъде забавно.

Така Красимир Балъков разяснява назначението на дъщерята на Христо Стоичков. Балъков приказва в " Тази неделя " по Би Ти Ви. И даде да се разбере, че след година отмора чака да стартира нов план, който по думите му ще му разреши да даде още на родния футбол. Но не уточни какъв.

Като треньор на националния тим изготвил 10-годишен проект по какъв начин да се възроди този спорт, само че от него нищо не било изпълнено - потопен в едно чекмедже.

БФС не може самичък да се оправи, страната би трябвало да заделя бюджет за спорт, тъй като сега той е най-малкият от всички страни  в Европейски Съюз, безапелационен е Балъков. Във футбола да вземем за пример в Германия всеки тим, без значение в коя група е, има стадион, на който да тренира, даде образец той. Трябва и конкуренция, а единствено " Лудогорец " през последните години е тимът, който върви напред, добави Балъков.

Една от основите аргументи за проблемите е неналичието на детски и младежки школи и подготовка, каквато неговото потомство е имало в спортните учебни заведения, счита легендата от Съединени американски щати 94. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР