Дъщерята на Гала Мари вече окончателно била сложила край на

...
Дъщерята на Гала Мари вече окончателно била сложила край на
Коментари Харесай

Дъщерята на Гала: Измислица е, че съм се разделила с Константин

Дъщерята на Гала Мари към този момент дефинитивно била поставила завършек на връзката си със сина на Джуджи - Константин! Това настояват разнообразни интернет уеб сайтове. Дори се появи информация, че сърцето на хубавицата е заето от фотограф на име Петър, на който тя постоянно театралничи. Връзката на двамата първо била единствено професионална, само че любовта пламнала и Мари се разделила с Константин.
Историята звучи забавно, само че каква е истината?


„ Тази информация излезе преди към месец и жълти медии даже към този момент свързаха името ми с различен човек – изясни Мари за списание LOVE style. Това са цялостни измислици. Откакто сме дружно с Константин се изписаха всевъзможни нелепости! Същестувава ли обаче фотограф на име Петър? „ Да, Петър ми е сътрудник и доста непосредствен другар. Той е страховит фотограф, който работи с мен в моя уебсайт и ми оказва помощ за фотосите в инстаграм.” – разяснява Мари за LOVE style.

Е, както излиза наяве сред Мари и Петър няма любовта история, а всичко изписано до този миг е в областта на фантазиите.
Връзката на дъщерята на Гала и сина на Джуджи продължава повече от три години. Двамата са все по този начин влюбени и нямат никакво желание да се разделят. Освен това отпътуват дружно на отмора. Те са избрали да прекарат ваканцията си у нас, а не в чужбина, само че избраха да не издават мястото, където ще отседнат. На този стадий влюбените не възнамеряват да вършат по-сериозна крачка в връзките си. А и самите им родители считат, че към момента е рано за женитба и деца.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР