Дъщерята на Емилия празнува трeти рожден и майка й не

...
Дъщерята на Емилия празнува трeти рожден и майка й не
Коментари Харесай

Емилия разкри кого обича повече от всичко

Дъщерята на Емилия чества трeти рожден и майка й не пропусна да честити в обществените мрежи . "На трети октомври преди три години беше понеделник-слънчев и прелестен ден като днешния.Събудих се и даже не подозирах,че навръх този ден ще се видя с моето второ слънчице.



Предстоеше ми естествен обзор, а в действителност се оказа,че огромният ден е пристигнал.Бях щастлива в същото време уплашена-вече знаех какво следва.В 16:42 видях и чух едно прелестно творение, което знаех, че ще обичам повече от всичко и,че ще се апелирам всеки ден на Господ да я пази и да я закриля.

Обичаме те Мира!Ти си ни най-малкото и сладко дребосъче у дома.Желаем ти прелестно детство и тази артистичност и тази прелестна усмивка да бъдат с теб вечно!!!Честит трети рожден ден, Слънчице!!!Целуваме те цялото семейство.



Едновременно с пожеланията към Мира, Емилия разкри и коя е обичаната й фотография от лятото. На нея обаче днешната рожденичка липсва за сметка да доведената щерка на певицата. Мира, както и нейния брат, са деца от връзката на певицата с Коко Динев, който преди броени месеци стана татко още веднъж
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР