Дъщерята на една от най-богатите българки Цветелина Бориславова - Веселина,

...
Дъщерята на една от най-богатите българки Цветелина Бориславова - Веселина,
Коментари Харесай

Нападател на ЦСКА гадже с богаташка щерка

Дъщерята на една от най-богатите българки Цветелина Бориславова - Веселина, май ще става снаха в Кресна, защото любовта и с нападателя от ЦСКА Кирил Депсподов процъфтява. Двамата са засичани по трасето София-Благоевград-Гърция, без значение от опитите на Десподов да държи половинката си в сянка и в безспорна загадка, твърди Struma.com.
Пътешествия с яхта, отмора в гърците курорти, белязаха лятото на влюбените, описват осведомени. Веселина очевидно е особена тръпка на футболиста, прочут с афинитетата си към красиви дами, защото двамата в последно време са неразделни, а споделят, че и той е завъртял съществено главата на милионерската наследница.


Двамата с Десподов били дружно от относително скоро, само че нещата бързо станали съществени. Близки до двойката настояват, че отишли на отмора в Гърция, като по-късно посетили Кресна, където футболната звезда на ЦСКА срещнал известната дъщеря с родителите си. Явно е, че Веселина обожава Пиринския регион, тъй като едно от последните й съществени гаджета беше момче от Сандански, което се занимава с битка. Казват, че тя към този момент се замисля за дом и семейство и желае да се задоми по сходство на сестра си Ралица.
По-голямото момиче живее със брачна половинка си в Съединени американски щати, където се занимава със фамилния бизнес на татко си Стефан Арабаджиев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР