Дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, за

...
Дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, за
Коментари Харесай

Борисов: Дъщеря ми стои без работа заради мен

Дъщерята на Бойко Борисов не започвала работа в България, с цел да не бъде злепоставено името му. Това обяв министър председателят в коментар на обвиняванията на опозицията от последните дни за шуробаджанащина на разнообразни равнища във властта.
„ Стои момичето, плаче и споделя: „ Не мога “! Ако я пратя в частна компания, отпътува компанията. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде гейт ”, показа Борисов.
Премиерът призна още, че персонално е бил срещу сестра му, която е доктор с над 30 години стаж, да стане началник на общинска болница. „ До ден-днешен кълне Москов, че е отговорен, само че в действителност същинският провинен съм аз. Аз ги помолих да не я поставят ”, разкри Борисов.
„ Съпругата на финансовия министър Владислав Горанов беше в министерството доста преди него. И той я уволни, тъй като има спор на ползи. И тя седи у дома, киселее, нервира се, сърди се ”, означи Борисов. Той разяснява и вчерашните обвинявания за роднински обвързаности в " Булгартрансгаз ", едно от които е обвързвано със брачната половинка на депутата от ГЕРБ Александър Ненков, която работи в държавното сдружение. „ Жената на Ненков, доколкото знам, е бременна в седмия - осмия месец и нека да не? се отрази. Тя е елементарна служителка там. Нека се прибере и да каже: „ Или аз, или ти “. Така, както направи Горанов, аз и доста други ”, съобщи министър-председателят.
„ На доста места младежи, които влязоха в ГЕРБ, след това се сприятелиха, сътвориха фамилии и деца. Нормално е с най-близките си и да работиш, и надлежно да ги поканиш, в случай че се жениш, да сложиш подписа ”.
Премиерът призна, че е станал кум на началника на пресцентъра на ГЕРБ Севделина Арнаудова, тъй като това било нейното изискване да узакони дългогодишната си връзка, за което пък упорствал Борисов. „ За мен това е значимо. Насилих ги да се оженят и си платих това с подписа. И други съм оженил доста такива ”, съобщи Бойко Борисов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР