Дъщерята на бившия футболист на Нефтохимик и настоящ спортен директор

...
Дъщерята на бившия футболист на Нефтохимик и настоящ спортен директор
Коментари Харесай

Ракът - преборен от щерката на Сакалиев

Дъщерята на някогашния футболист на Нефтохимик и сегашен състезателен шеф в ЦСКА Стойко Сакалиев – Любомира, е преборила подлата болест, с която беше диагностицирана при започване на предходната година. Новината заяви персонално разчувстваният татко. Момичето се бореше с доста необичаен тип рак – синовиален сарком. За задачата беше оповестена акция за събиране на средства от 70 000 евро, нужни за лекуването на Люби. Парите бяха събрани безусловно за часове.

Ето прочувственото послание на Стойко Сакалиев за положителната вест:

„ Здравейте, другари! Измина малко повече от година от най-тежкия миг в моя живот. Най-трудният път, който съм изминавал с моето семейство! Всички вие бяхте съпричастни със болестта на моята щерка и я подкрепяхте както финансово, по този начин и в молитвите си. Искам да ви благодаря още веднъж, че ви има, че бяхте с нас, за поддръжката и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, безмълвно и с вяра този дълго чакан ден – денят, в който ще ви кажа: ТЯ  Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка борба. Искам да напиша толкоз доста неща, само че не знам тъкмо какво, тъй като всичко в мен гори от благополучие... Благодаря на всички лекари, другари, познати и непознати хора… благодаря за силата, която дадохте на Люби. Бъдете здрави и дано Бог ви върне всичко това положително, което направихте за мен и моето дете… многократно.

Има и друго, което желая да споделя. Останаха средства от вашата помощ, те ще бъдат пренасочени за друго дете, което има потребност. Аз ще ви уведомя напълно скоро коя идея ще подкрепим дружно, още веднъж с помощта на всички вас!

БЛАГОДАРЯ! “

Любомира Сакалиева приключи през 2021 година бургаската Профилирана гимназия за романски езици Г. С. Раковски в паралелка с испански език. Нейните планове бяха да продължи образованието си в Корея. Сега ще може да сбъдне тази своя фантазия.

 

Снимка: формален профил във Facebook

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР