Дъщеря ми има огромно желание да си дойде вкъщи. Това

...
Дъщеря ми има огромно желание да си дойде вкъщи. Това
Коментари Харесай

Проговори българката, чието дете беше отнето в Италия


Дъщеря ми има голямо предпочитание да си пристигна у дома. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Виолета Станева, чието дете беше отнето от обществените служби в Италия.

12-годишното момиченце от една година живее в католическа черква с монахини.

От 22 май нямам контакт с детето, с изключение на във вторник, когато съумях да ѝ звънна и да приказвам с нея по телефона за към един час, описа Виолета Станева.

По думите ѝ до момента в който е било у дома, за детето са били полагани всички грижи.

Детето беше гледано добре. До отнемането се стигна, откакто през 2015 година пуснах недоволство против шефа на учебното заведение, а той реши, че може да откри мотиви, поради които да ми я вземе, декларира Станева.

Сигналът е бил подаден поради видео, с което шефът популяризира, че в учебното заведение се учи румънски. Българското дете се вижда на напред във времето в клипа.

Майката отхвърля щерка ѝ да е отсъствала 27 поредни дни от учебно заведение, каквито са обвиняванията против нея. Казва, че е отсъствала единствено две седмици.

По време на инспекцията имаше кашони, приготвени за пътуването, с цел да се преместим с щерка ми дефинитивно да живеем в България. В коридора имаше празни кашони, които трябваше да изпълня, споделя Станева.

Случаят стигна и до италианския Сенат.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР