Дървеници нахапаха пътник във влака Горна Оряховица-Димитровград. Потърпевшият сигнализира, че

...
Дървеници нахапаха пътник във влака Горна Оряховица-Димитровград. Потърпевшият сигнализира, че
Коментари Харесай

,,Почваш да се задушаваш и не можеш да си поемеш дъх“: Мъж преживя най-големия си кошмар във влак

Дървеници нахапаха пасажер във влака Горна Оряховица-Димитровград. Потърпевшият алармира, че става жертва на вредителите за повторно. При първата офанзива на дървениците се е стигнало и до лекарска интервенция поради сериозна алергична реакция. Мъжът изпаднал в анафилактичен потрес и бил откаран от купето на вагона в Бърза помощ.
От БДЖ обявиха, че ще извършат инспекция по случая, само че са безапелационни, че дезинфекцията на вагоните се прави на всяка първа и последна гара.
Пострадалият споделя, че през септември, когато се е сблъскал с казуса за първи път, е прекарал 4 часа на системи в болница след алергична реакция. „ Почваш да се задушаваш и не можеш да си поемеш мирис ”, разказа положението си той пред „ Нова “.
Преди празниците той още веднъж става жертва на вредителите при пътешестване с БДЖ, само че за благополучие този път не се е стигнало до болница.
От Български държавни железници прецизират, че макар дезинфекцията, която правят редовно, дървениците постоянно биват пренесени от пасажери.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР