Дарси Стейком, една от най-влиятелните фигури в областта на недвижимите

...
Дарси Стейком, една от най-влиятелните фигури в областта на недвижимите
Коментари Харесай

Кралицата на небостъргачите напуска CBRE, докато кризата с имотите в Ню Йорк се задълбочава

Дарси Стейком, една от най-влиятелните фигури в региона на недвижимите парцели в Ню Йорк, напуща брокерската компания CBRE след 22 години в още един знак за рецесията, която преодолява комерсиалните парцели.

Stacom, наричана Кралицата на небостъргачите поради нейните рекордни продажби на кули в Манхатън, започва бутикова консултантска компания, Stacom CRE, с цел да насочва клиентите през пазара на недвижими парцели, който в този момент е в разтърсвания след потомство на възходящи оценки.

„ Търговските недвижими парцели в Ню Йорк и в международен мащаб са в преход и това дава чудесна опция за нова, пъргава бутикова консултантска компания в това пространство “, сподели Стаком, добавяйки, че доста парцели ще се нуждаят от „ преструктуриране, препозициониране и преосмисляне “.

Дългогодишният сътрудник на Stacom, Уилям Шанахан, ще остане в CBRE и ще се концентрира върху подпомагането на свързването на притежатели на парцели в сложни обстановки със пресен капитал. Дъг Мидълтън ще продължи да управлява звеното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР