Държи пламенни речи пред най-доверените си хораВолен Сидеров е възприел

...
Държи пламенни речи пред най-доверените си хораВолен Сидеров е възприел
Коментари Харесай

Волен Сидеров предизборно: Всеки ден ще правя скандали

Държи пламенни речи пред най-доверените си хора

Волен Сидеров е възприел тактика на последна борба с властта, публичната телевизия Българска национална телевизия и неправителствената организация Български хелзинкски комитет за идните локални избори. Хора от обкръжението на Сидеров разкриха, че в петък следобяд, часове преди обсадата пред постройката на Българска национална телевизия, водачът им ги е събрал на незабавно заседание.

Пред най-доверените си хора Волен е държал пламенна тирада, надъхвайки ги да са подготвени дори да бъдат задържани, в случай че се наложи. „ Време е да се върнем към корените си! Твърда възбрана за гей парадите, закриване на Българския хелзинкски комитет, словесни офанзиви против продажниците от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, които клекнаха, с цел да са във властта, както и искане на оставки на управата на Българска национална телевизия поради налагана цензура ”, надъхвал функционерите на „ Атака ” Волен Сидеров.

Пред тях той бил безапелационен, че ще заформя обществени кавги всеки ден, защото му би трябвало висок избирателен резултат за кметските избори в София. Сидеров е претендент за кмет, повдигнат от „ Атака ”, само че социолозите правят оценка възможностите му да се добере до кметския стол като оскъдни. На последните избори за европарламент „ Атака ” събра към 1%, до момента в който към този момент някогашните му сътрудници от „ дребната патриотична коалиция ” вкараха двама евродепутати – Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков.

Според задачите, обрисувани от Волен за идните избори, на софиянци трябвало да бъде втълпено, че Джамбазки бил педераст, с цел да бъде свален рейтинга му. Именно поради грозни намеци по адрес на Ангел Джамбазки, Волен Сидеров бе изпъден с полиция от предаването „ Референдум ” по Българска национална телевизия във вторник. Сидеров е на мнение, че е цензуриран, защото след абсурда шефът на публичната телевизия Емил Кошлуков разгласи, че Българска национална телевизия повече няма да кани Волен поради непристойното му държание.

В петък Сидеров събра над 300 индивида и опита да нахлуе през парадния вход на Българска национална телевизия на „ Сан Стефано ” №29. Той бе спрян с полиция, а обсадата над публичната телевизия продължи повече от 3 часа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР