Държавният секретар Антъни Блинкен постла червения килим в петък за

...
Държавният секретар Антъни Блинкен постла червения килим в петък за
Коментари Харесай

Администраторът на Байдън постла червения килим за китайския комунист, ръководил тайната полицейска станция в Ню Йорк

Държавният секретар Антъни Блинкен постла аления килим в петък за Лю Джиенчао, водещ делегат на Китай — и проектант на световната му скица за похищение и да заглуши антикомунистическите дисиденти.

Операцията „ Лов на лисици “ на Лиу включваше основаването на китайски „ полицейски сектори “, в това число в Ню Йорк, за намиране и изнудване на дисиденти.

Пътуването му до Съединени американски щати приключи с приема в Държавния департамент от Блинкен в петък сутринта, ден след срещата му с прес. Заместник-съветникът на Байдън по националната сигурност Джон Файнър.

Това включваше и посещаване на влиятелния Съвет за интернационалните връзки в Манхатън, банкет с милиардер вложител от Уолстрийт и визита с генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш.

Но това провокира отвращение измежду групите за правата на индивида и дисидентите, чиито другари и членове на фамилията са били цел на Китайската комунистическа партия в границите на „ Операция Лов на лисици “, която Лиу управлява.

От 2015...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР