Държавният глава винаги е бил патрон на тези чествания и

...
Държавният глава винаги е бил патрон на тези чествания и
Коментари Харесай

Радев катери Шипка и надъхва срещу кабинета

Държавният глава постоянно е бил патрон на тези празнувания и през днешния ден те се провеждат по гражданска самодейност без никакви политически цветове. Това съобщи президентът Румен Радев преди да стартира изказчването на стъпалата към в. Шипка, където ще се проведат празнувания във връзка Шипченската епопея.

" Управляващите повториха срамния сюжет от 3 март, когато всички планувани празнувания и в страната, и в столицата бяха позволени и се организираха – задачата бе една и съща - президентът да не се качи на Шипка и да не приказва. Ако властта бе толкоз заинтригувана за здравето на хората, нямаше да организира всеобщо партийно скупчване преди няколко седмици ", уточни Радев.

Честванията на Шипка са вековна традиция. " Тук се ражда Свободна България. На някой очевидно им харесва да не разрешават събирането на свободни хора. Трябва да е ясно, че пътят към конституционни промени минава през оставка на държавното управление, на основния прокурор и саморазпускане на Народното събрание и предварителни избори ", уточни той.

" Днешният парламент е дискредитиран. Той е изгубил към този момент и легитимност, и достолепие. Виждате по какъв начин партии сменят позициите си през 24 часа и се трансформират от ден на ден в знак на самоунижението. Предложенията за промени в Конституцията целят само печелене на време и бетониране на статуквото. Мафията се пробва да вкара България в ням коловоз, пробва се да скрие корупцията, чекмеджетата, записите, беззаконията, рекета зад необразованите брътвежи за нова Конституция ", разяснява още президентът. 

По време на изкачването на стъпалата с изключение на агитката на президнета се появиха и жители, които сложиха траспарант Политиците вън от Шипка и когато Радев наближи започнаха да го освиркват.

Очаква се всеки миг словото на Раядев на върхя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР