Държавният глава Румен Радев връчитретия мандат за съставяне на правителство

...
Държавният глава Румен Радев връчитретия мандат за съставяне на правителство
Коментари Харесай

„Радев подари мандат на Нинова за рождения й ден, за да спести от подарък“ и още от Фейсбук

Държавният глава Румен Радев връчитретия мандат за сформиране на държавно управление на Българска социалистическа партия. Третият мандат е и последната опция за лъчение на постоянен кабинет преди да се отиде на нови предварителни избори. Радев разясни, че се е спрял на Българска социалистическа партия в търсене на максимален късмет за работещо държавно управление.

Папката с проучвателния мандат взе водачът на левицатаКорнелия Нинова. Тя благодари за доверието и съобщи, че от Българска социалистическа партия схващат отговорността, която им се разпорежда и ще създадат всичко допустимо да има постоянно държавно управление. Според Нинова към момента има късмет за постоянен кабинет в границите на сегашния парламент.

Преди да връчи досието с третия изследователски мандат, президентът Румен Радев подари на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Ниновабукет червени розипо мотив рождения ѝ ден.

Връчването на мандата провокира разнообразни реакции в обществените мрежи.

Журналистът Миролюба Бенатова написа:

" Не знам в този момент дали бранд мениджърите на бонбони " Мерси " са удовлетворени. Да влезеш гратис във всички вести, би трябвало да е мечтана обстановка. Но дали е по този начин, когато Корнелия Нинова черпи "

" Цветна гражданска война " написа Валдес Радев и качи занимателен колаж на Корнелия Нинова измежду купища букети:

От Facebook страницата " Мишел от съпротивата " също бяха много истински:

" Трябва да им признаем и на Радев, и на Нинова, този път отиваме на избори с бонбони и миллион алых роз. Айде, хаирлия да е ", написа евродепутатът Ангел Джамбазки.

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев написа:

" Ще се разплача от трогване! Корнелия носи на Радев бонбони " Мерси ", а той и подарява червени рози. Пу, пу, да не им е уроки! "

" Тезиоще си вършат митинги и си мислят че е 1982 ", написа Пламен Кодров.

" Ама за какво с " Мерси "?Няма ли съветски конфеты?Изложиха се! ", написа Росен Гочев.

" Третият мандат в действителност е подарък за рождения ден на Корнелия Нинова ", пишат от страницата на " Възраждане- Казанлък ".

Стефан Янков написа:

" Най-после разбрах за какво Радев даде мандата на Корнелия Нинова. Днес имала рожден ден. Човекът просто е решил да спести от дарове... Ето, цялостен мандат ти давам. Лъскав, фенси, носи чувство за власт... Няма да се сети да чака и нещо друго. "


Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР