Държавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков

...
Държавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков
Коментари Харесай

Проф. Любомир Стойков получи Почетния знак на президента

Държавният глава Румен Радев връчи на проф. д.н. Любомир Стойков Почетния знак на президента на Република България. Известният академични учител, публицист, естет и фешън критик получи високото отличие за значимия му принос към българската просвета, просвета и обучение, както и във връзка на неговата 65-годишнина.

В словото по случай награждаването президентът Румен Радев посочи какъв брой е значимо това, което прави проф. Стойков и в областта на стила и възпитанието на младото потомство. Държавният глава употребява случая и с цел да му благодари, че за втора поредна година се включва в президентската самодейност " Подкрепи една фантазия " за зрелостници, лишени от наставнически грижи.

На собствен ред проф. д.н. Любомир Стойков изрази своята признателност и акцентира, че приема тази огромна премия като самопризнание за дългогодишните му старания като академик, публицист и учител. Професорът посочи още, че този приз не би бил вероятен без присъединяване и помощта на всички, които са го разбирали и подкрепяли в неговия професионален път - сътрудници, студенти, екипи, асистенти и съидейници.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР