Държавният глава Румен Радев ще участва в третото издание на

...
Държавният глава Румен Радев ще участва в третото издание на
Коментари Харесай

Радев ще участва в Анталийския дипломатически форум

Държавният глава Румен Радев ще взе участие в третото издание на дипломатическия конгрес в Анталия по покана на президента на Република Турция Реджеп Тайип Ердоган. Темата на интернационалното дипломатическо събитие тази година е отдадена на насърчаването на дипломацията, като средство за превъзмогване на рецесиите, оповестиха от прессекретариата на президента.


В рамките на разнообразни панели държавни и държавни ръководители, министри, представители на бизнеса, на неправителствени организации, на академичната общественост ще обсъдят въпроси, свързани с ролята на дипломацията и намирането на кротичък метод за решение на провокации от световен и районен темперамент.

Президентът Румен Радев ще участва на формалното разкриване на Анталийския конгрес през днешния ден, след което ще взе участие в лидерски панел, отдаден на насърчаването на дипломацията по време на рецесии. Също през днешния ден, а и в събота президентът ще организира двустранни срещи с държавни и държавни водачи в границите на събитието. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР