Държавният глава Румен Радев поздрави големия български артист и председател

...
Държавният глава Румен Радев поздрави големия български артист и председател
Коментари Харесай

Радев поздрави големия български артист Христо Мутафчиев за 55-ата му годишнина

Държавният глава Румен Радев поздрави огромния български актьор и ръководител на Съюза на артистите у нас Христо Мутафчиев във връзка 55-ата му годишнина.

„ Постигнатите от Вас триумфи са плод на упорита работа, вродена заложба и отдаденост в името на изкуството “, акцентира президентът в писмото си.

Държавният глава показва убеденост, че Христо Мутафчиев ще продължи да съчетава сполучливо своите креативен изяви с виновната задача към развиването на българското актьорско майсторство и благополучието на артистичните среди.

Румен Радев акцентира също по този начин, че през годините Христо Мутафчиев се е утвърдил като персона с осведоменост и позиции по значими тематики, ценени както от сътрудниците му в театъра и киното, по този начин и от българската общност.

„ Нека и отсега нататък да печелите признанието на публиката и на младите генерации с ентусиазъм и заслужен персонален образец “, декларира още в приветствения си адрес президентът Румен Радев и пожелава здраве, неизчерпаеми сили и креативно дългоденствие на Христо Мутафчиев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР