Държавният глава Румен Радев коментира предстоящите президентски избори на 14

...
Държавният глава Румен Радев коментира предстоящите президентски избори на 14
Коментари Харесай

Радев пак нападна опонентите си в президентската надпревара и се размечта за... ВИДЕО

Държавният глава Румен Радев разяснява идните президентски избори на 14 ноември. "Очаквам резултатът от тези избори да докара до дефинитивно разкъсване с проваления управнически модел ", уточни президентът, който е на посещаване в Стара Загора за празника на града.

"Обществото ни чака институциите ни да продължат да работят в посоката на възобновяване на държавността, премахване на корупцията, разкъсване на всевъзможни олигархични зависимости, отваряне на хоризонти за съвременно развиване на България.

Само отдаването на тази идея, а не слагането в ролята на инструмент на партии, на разнообразни бизнес кръгове, може да докара до безкористна поддръжка на българските жители ", добави Радев без да уточни съответни доказателства за лозунгите си.

Президентът уточни, че чака акция на хрумвания, а не на компромати, с цел да може всеки претендент да разкрие кой в действителност защо се бори и по какъв начин ще го реализира.

БЛИЦ напомня обаче, че преди дни точно.
"Войната по пътищата у нас е грозна и безнаказана. Трябва да спрем тази необуздана експанзия, Това не е проблем единствено на Стара Загора. Ще препоръчам да се прегледа нормативната база и да бъдат препоръчани по-строги санкции. Механизмите за откриване на тези закононарушения също би трябвало да се подобря ", сподели още Радев при визитата си в Стара Загора.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР