Държавният глава Румен Радев категорично е отказал да придвижи чрез

...
Държавният глава Румен Радев категорично е отказал да придвижи чрез
Коментари Харесай

Разкритие! Радев решил съдбата на Иванчева

Държавният глава Румен Радев изрично е отказал да придвижи посредством вицето си Илияна Йотова декрет за опрощение на Десислава Иванчева, написа " Уикенд ".

Припомняме, че някогашната кметица на столичния регион „ Младост “ бе наказана за рушвет. Запознати издават, че мнението на Радев пристигнало след извършена консултация с юридическия му екип. Те били на мнение, че в случай че Иванчева бъде помилвана, това ще сътвори рисков казус, който ще разреши бъдещи подсъдими да търсят метод да избягат от наказателна отговорност посредством забременяване.
-->
Деветима съдии от три разнообразни правосъдни инстанции са издали неоправдателна присъда, няма нито един от тях с изключително мнение. Всички юридически съветници на Радев са на мнение, че в случай че съдийските присъди бъдат подценени с лека ръка, то безспорно уличното право ще победи над правораздаването.

Според импровизирано изказване един от претекстовете за отвод от опрощение на Иванчева е, че Радев бил наясно с корупционните й практики. Месеци преди показното задържане на Иванчева, дружно със заместничката й Биляна Петрова след признатия подкуп от Александър Ваклин на 17.04.2018 година, екскметицата на „ Младост “ си поискала рушвет от строителния необут Цветомир Владимиров, прочут като Цецо Барокото, който пък се оплакал персонално на президента.

В оня интервал предприемачът минаваше за непосредствен на Румен Радев и постоянно се виждаше с него. Тогава синът на Радев – Георги, бил звездата на юношеския частен футболен клуб „ Бароко “, финансиран от Цецо Барокото.

Само преди няколко дни Ваклин призна обществено, че с изключение на него още четири строителни компании са станали жертва на рекета на Иванчева. Всички те обаче отказвали да станат очевидци на прокуратурата и да й дадат белязани пари, с цел да не си навлекат проблеми с нея. 

Присъдата на Иванчева породи вълна от възмущение, поради обстоятелството, че роди преди година. Последваха и всеобщи апели за освобождението й. Оказва се, че точно поради бебето й, съдията Спас Иванчев, председателстващ тричленния състав на Върховен касационен съд е забавил присъдата с половин година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР