Държавният департамент разкри подробности за това как САЩ са предупредили

...
Държавният департамент разкри подробности за това как САЩ са предупредили
Коментари Харесай

Държавният департамент разкри подробности за това как САЩ са предупредили Русия за възможна терористична атака

Държавният департамент разкри детайлности за това по какъв начин Съединени американски щати са предизвестили Русия за допустима терористична офанзива. В началото на март Съединените щати предоставиха на съветската страна подробна информация за евентуална терористична офанзива на многолюдно място край Москва, основана на данни от разузнаването и наблюдението на групировката ИДИЛ.

Собственият сътрудник на Укринформ оповестява, че представителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър сподели това в понеделник по време на брифинг за пресата във Вашингтон.

„ Ние предупредихме съветското държавно управление при започване на март за планувана терористична офанзива в Москва, която евентуално беше ориентирана съответно против събирания на хора, в това число концерти “, сподели представител на Държавния департамент на Съединени американски щати.

Той означи, че американската страна е отправила частно предизвестие към руснаците, което се основава на данни от разузнаване и наблюдаване – в границите на задължението да предизвестява всички – съдружници или съперници – за опасността от терористични офанзиви. Освен това той не посочи кои канали са употребявани за това.

Освен това представителят на Държавния департамент означи, че на 7 март Съединени американски щати са отправили предизвестие към своите жители за допустима подготовка на терористична офанзива в Москва.

Милър също напомни, че преди няколко месеца Съединените щати по сходен метод са предизвестили иранското държавно управление за евентуална терористична офанзива от ISIS, която също се случи по-късно на иранска земя.

Белият дом в понеделник изрично отхвърли всякакво присъединяване на Украйна  в терористичната офанзива в предградията на Москва предходната седмица.

Източник – Укринформ/Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР