Държавните и правителствени глави на страните от НАТО и Европейския

...
Държавните и правителствени глави на страните от НАТО и Европейския
Коментари Харесай

Братята Кличко ядоха деликатеси с лидерите на НАТО в Мадрид

Държавните и държавни глави на страните от НАТО и Европейския съюз имаха опция нощес да видят някои от най-забележителните творби на изкуството в света и да слушат украински класическа оркестър, пристигайки на вечеря в фамозния музей "Прадо " в Мадрид, съобщи Асошиейтед прес.

Преди вечерята, приготвена от испанско-американския занаятчия готвач Хосе Андрес, гостите слушаха осъществяване на Киевския симфоничен оркестър, който в този момент работи отвън страната си поради войната.

Американският президент Джо Байдън участва на събитието дружно с двете си внучки. Там бяха също кметът на украинската столица Виталий Кличко и брат му Владимир.

Групата театралничи за така наречен фамилна фотография от двете страни на картината "Менини " ( "Придворни дами ") на Диего Веласкес - "перлата " на музея, преди да се събере на вечеря в крилото с манастира "Сан Херонимо ел Реал ".

Менюто оферираше десерт от ягоди от испанския град Куенка, подправени с анасон, лилав карамел и с обичайна мадридска бисквита "баркильо ".

Предястието включваше риба тресчица с портокал и цвекло, както и студена чорба от омар с мирис на испански зехтин и босилек. Основното ядене беше агнешко, печено на муден огън, с лимонен сос.



Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР