Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера

...
Държавна опера Бургасул. Климент Охридски N20 коментара за Държавна опера
Коментари Харесай

Заповядайте на Сън в лятна нощ в Бургаската опера!

Държавна опера Бургасул. " Климент Охридски " N2

0 коментара за Държавна опера Бургас Пиесите на огромния английски класик се радват на голям триумф, само че тази е като че ли най- обичана. Всеки международен спектакъл я има в репертоара си и към този момент епохи тя продължава да събира млади и остарели в салоните. Това е по този начин, тъй като е пиеса за любовта. Любовта, която извисява, принизява, обърква, подлудява. Така в една нощ, четирима млади ще се влюбват и разлюбват, ще бягат и ще се гонят. Една кралска двойка ще води война с разрешени и непозволени средства, до момента в който всички полудеят, а публиката полудее от смях. И когато всичко се обърка до неспособност, един своеволен дух ще възкликне от върха на луната:

" Този Купидон обаятелен

 е и тука отново виновен-

той горкичките момички

така ги подлудява всички! "

Да, тъй като любовта е магия, най-голямата  и няма човек, който да не е бил под нейна власт. Елате на спектакъл и се потопете с нас в магията!

Подарете си обич и малко полуда!

Режисьор: Надя Асенова.  Участват: Любомир Фърков, Камен Иванов, Божидар Попчев, Славяна Любомирова, Ивана Стоянова, Сияна Янева, Атанас Махнев, Лъчезар Андреев.

Премиерата на спектакъла ще бъде 29 октомври от 19 часа на сцената на Държавна опера Бургас. Билети се продават на касата на Операта и НХК.   

За повече информация тел. 0894/898-098- Маруся Русева-организатор
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР