Държавна агенция Национална сигурност разпредели към Софийска градска прокуратура сигнал

...
Държавна агенция Национална сигурност разпредели към Софийска градска прокуратура сигнал
Коментари Харесай

ДАНС изпрати сигнала на Делян Добрев срещу правителството към Прокуратурата

Държавна организация Национална сигурност разпредели към Софийска градска прокуратура сигнал на депутата Делян Добрев против държавното управление.

 

Става въпрос за сигнал против несъблюдение на Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз, който бе признат при започване на предходната година, само че влезе в действие чак в края й.

 

" По мой сигнал за какво държавното управление не извършва закона и не компенсират горивата с 1 лев на литър, през днешния ден получих отговор от ДАНС, че са направили инспекция и са изпратили материалите по подготвеност на Софийска градска прокуратура за присъединение към към този момент формираната прокурорска инспекция ", заяви самият Добрев в обществената мрежа, като добави, че се надява справедливостта да спечелва.

 

 

Той разкри и за нов и от голям неуспех на кабинета " Денков ".

 

" Цъфнахме и вързахме от " смяната "! България е в топ три по спад на индустриалното произвеждане на годишна база ", осведоми още Добрев, като цитира данни на " Евростат ".

 

Според формалните данни, на годишна база максимален спад в индустриалното произвеждане е регистриран в Ирландия (-34,1%), Естония (-8,6%) и България (-7,6%). 

 

А най-голямо нарастване се следи в Словения (+12,2%), Гърция (+10,5%) и Дания (+5,3%).

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР