Държавата затъва. Две години сме постоянно в изборен цикъл -

...
Държавата затъва. Две години сме постоянно в изборен цикъл -
Коментари Харесай

Хамид Хамид във Венец: Ще създадем условия за по-голямо производство, ще развием икономиката

 izbori_2023_v1_014

Държавата затъва. Две години сме непрекъснато в избирателен цикъл - от избори на избори. Защо стана по този начин? Защото партиите и политиците се откъснаха от проблемите на хората. Измислиха си техни проблеми, откриха си техни тематики и сега приказват за всичко друго, само че не и за решение на проблемите на хората и за рецесиите в страната. Това съобщи вицепрезидентът на международните либерали Хамид Хамид, втори в Шуменската листа на Движение за права и свободи, на предизборна среща в с. Венец.

 

Опитите да бъде удавено Движение за права и свободи, да бъде ликвидирано, са доста от дълго време. Даже си припомням по какъв начин преди близо 4 години се пробваха да унищожават Движение за права и свободи в община Венец. Какво стана? Ето това мъжко момиче - Нехрибан Ахмедова, със своя кметски екип, със всички вас им сподели коя е силата в община Венец. Поддържайте този прекрасен екип, работете дружно, прикани Хамид.

 

Какво ще направи Движение за права и свободи? Първото, което ще създадем, е да върнем нормалността и разговора в политиката. Ако няма нормалност и разговор, няма обикновено държавно управление и няма непоклатимост в страната, безапелационен бе ръководителят на Комисията по вътрешен ред в 48-ото Народно събрание.

 

Когато няма непоклатимост в страната, не работят институциите. Когато институциите не работят и като цяло страната не работи, няма успокоение за бизнеса, добави той.

 

Тогава бизнесът усеща боязън, няма сигурна среда и не идват нови вложения. По този метод от една страна пада продуктивността на труда, въпреки това пада производството, понижат приходите от налози, сподели Хамид Хамид.

 

В момента България внася над 75% от плодовете и зеленчуците си. Ще създадем условия страната ни да създава, както е произвеждала преди време, съобщи Хамид. И напомни, че сред двете международни войни България е хранила половин Европа.

 

Сега, когато светът изпитва дефицит на храни, ние имаме всички благоприятни условия да произвеждаме, да изнасяме, да осъществяваме. Ще създадем условия за високотехнологична стопанска система, за по-голяма добавена стойност, за по-големи доходи. Тогава ще можем да увеличим пенсии и заплати, да имаме европейски приходи, сподели още претендентът за депутат от Шумен.

 

Другите избират модел, при който взимаме заеми, раздаваме малко помощи и споделяме взехме решение проблемите на хората. Къде е производството? В България бизнесът се е трансформирал в комерсиална активност, производството към този момент го няма, сподели Хамид.

 

Движение за права и свободи се е нагърбило да сътвори условия за развиване на стопанската система. Затова се нуждаем от вашата поддръжка, знаем по какъв начин да го създадем. Има по какъв начин, има с кого, има къде - в случай че си спомняте, съобщи Хамид. И се възмути: " Откраднали са нашия девиз от локалните избори преди 4 години. ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР