Държавата трябва да помогне на хората, които остават без работа,

...
Държавата трябва да помогне на хората, които остават без работа,
Коментари Харесай

Мениджър на нощно заведение: Държавата трябва да ни помогне!

 Държавата би трябвало да помогне на хората, които остават без работа, след затварянето на нощните заведения и питейните заведения. Това разяснява Манол Тодоров, управител на нощно заведение в Бургас.

Очакванията са, че това затваряне няма да е единствено за две седмици, сподели той и добави, че поддържа предлагането на асоциацията страната да заплаща 80% от заплатите на чиновниците. " За чиновниците ще бъде извънредно мъчно, доста от тях сега са в ужасно неизгодна обстановка.Търсим разновидности в други наши бизнеси да намерим работа на тези които нямат опция. Ясно е, че не можем да осигурим работа за всички, в случай че възбраната е в действие единствено за 2 седмици ще се постараем да ги компенсираме. Няма да се дават задачите заплати, само че най-малко част от тях, само че всичко е въпрос на планове “, уточни той пред БНР.

" Ще се опитаме да помогнем, само че ще е мъчно без намесата на страната. Затварянето на тези бизнеси ще спре и внасяне на налози, осигуровки, както и стокообмена с снабдители ", разясни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР