Държавата няма управление, оставена е на автопилот, тресе се от

...
Държавата няма управление, оставена е на автопилот, тресе се от
Коментари Харесай

Само един глас преднина за БСП на евровота стига за предсрочни парламентарни избори

" Държавата няма ръководство, оставена е на автопилот, тресе се от корупция - на локално и държавно равнище. Гражданите виждат, че няма страна. Затова излизат и се самозащитават ". Това съобщи пред медии зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски във връзка обстановката в Габрово.

Той даде образец и с кмета на село Чупрене.

Там имаше повече жандармерия, с цел да арестуват него и жена му, в сравнение с полиция, която да открива реда в Габрово, уточни той. Според него полицията си прави пиар акции с сходни показни арести и подсети за този на кметицата на столичния квартал " Младост " Десислава Иванчева.

По отношение на митингите в Габрово Свиленски изрази мнение, че ръководещите употребяват ромския етнос, с цел да печелят на гърба му европейски планове за интеграцията му. Той акцентира, че единствено преди няколко години в града не е имало роми.
 И
И " Барометър " мери 1% разлика сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия за евровота

Най-разпознаваемият евродепутат Ангел Джамбазки

Местната власт е абдикирала - разрешила е да се самонастанят в изоставени жилища и ги употребява за избори, безапелационен бе националният представител.

Според него ръководещите пробват да завоюват изборите по непочтен метод, като си основават условия за задачата.

" Във всички 31 РИК в страната имат 31 ръководители и секретари, като без техния автограф не може да завърши в нито една област изборния ден. В 29 РИК са си поставили ръководител, както и двама секретари. Значи във всяка секция имат обезпечен автограф ", заключи Свиленски и добави, че втората политическа мощ след ГЕРБ е не Българска социалистическа партия, а Движение за права и свободи.

Червеният народен представител уточни, че следва Българска социалистическа партия да подписа съглашение с над 20 организации за почтени избори, които да наблюдават изрядността на вота. Той не изключи левицата да изиска подпомагане и от европейски представители.
 ГЕРБ води с 2% на Българска социалистическа партия преди евроизборите
ГЕРБ води с 2% на Българска социалистическа партия преди евроизборите

Според Сова Харис: ГЕРБ и Българска социалистическа партия ще получат по 6 евродепутатски места, Движение за права и свободи - 3 или 4

Относно метода, по който се организира изборният развой у нас, Свиленски съобщи, че има " мафиотски дейности ", с помощта на които ГЕРБ ръководи повече от 10 години.

Той изрази неразбиране от изразената позиция от представители на АБВ, че се борели против ГЕРБ, откакто са били в ръководство с тях.

ГЕРБ, АБВ и Съюз на демократичните сили бяха в коалиция , отсече той и добави, че точно АБВ са изработили пенсионния закон, ощетяващ пенсионерите.

Свиленски беше безапелационен, че даже Българска социалистическа партия да поведе единствено с един глас на евроизборите, предварителният парламентарен избор е неминуем.
 Българска социалистическа партия и ГЕРБ изравнени, мериха и от
Българска социалистическа партия и ГЕРБ изравнени, мериха и от " Алфа Рисърч "

Скандалът с жилищата нанесъл големи щети
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР