Държавата е без шефове на разузнаването и контраразузнаването до септември.

...
Държавата е без шефове на разузнаването и контраразузнаването до септември.
Коментари Харесай

Потвърдено: Разузнаването, ДАНС и ДАТО са без шефове до септември

Държавата е без шефове на разузнаването и контраразузнаването до септември. Министерски съвет удостовери думите на МВР-шеф Бойко Рашков от сутринта и пусна публична информация за отпуските на шефовете на служби.

Поради огромния медиен интерес от Правителствената осведомителна работа предостяват следната информация:

Председателят на Държавна организация „ Разузнаване “ Атанас Атанасов е в неплатен отпуск от 7 май 2021 година до 5 септември 2021 година в това число.

Председателят на ДАНС Димитър Георгиев е в неплатен отпуск от 7 май 2021 година до 6 септември 2021 година в това число.

Председателят на Държавна организация „ Технически интервенции “ Цветан Китов е в заплатен отпуск за образование – от 5 май 2021 година до 21 май 2021 година в това число.

Припомняме, че по-рано през днешния ден министърът на вътрешните работи Бойко Рашков разгласи, че " Държавата сега е без управление на службите. Службите ни за сигурност са се самообезглавили. Всички управителни длъжности лица на управителна служба сега се неплатен отпуск ", разгласи Рашков.

" Кой им е разрешил, като те са на директно послушание на предишния министър председател. Сами си правете изводите. И до месец септември те няма да бъдат ръководени от тези, които са назначени от Бойко Борисов ", съобщи още Бойко Рашков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР