Дара призна официално, че на дружбата й с Тита е

...
Дара призна официално, че на дружбата й с Тита е
Коментари Харесай

Дара зачеркна Тита и Сузанита

Дара призна публично, че на дружбата й с Тита е комплициран край. Двете любимки на младежите в началото бяха приятелки, ходеха дружно на кино, приказваха си по момичешки и се познаваха добре, освен това не от през вчерашния ден. След като се изпокараха за песента на Тита с Боро Първи „ Задната седалка “, в която певицата възпя циците си, двете са замразили връзките си.



„ С Гери-Никол постоянно се чуваме по телефона, а с Тита не подкрепям връзка. Не мога да кажа, че трите имаме кой знае какъв брой общи ползи отвън музиката “, съобщи Дара в изявление за „ България през днешния ден “. Само преди месеци Тита описа в детайли в изявление за Би Ти Ви какъв брой близки са били двете преди да замразят връзките си: „ Преди няколко дни бяхме дружно. Гледахме кино. И ми стана необичайно, тъй като я познавам като човек от не малко време. Знаех, че в случай че има нещо, което не й харесва, би ми споделила. Поне аз по този начин бих направила. Не знам за какво го е направила, не съм й в главата.

Сигурна съм, че ще имаме срещи, на които ще ми изясни защо е станало въпрос “. Явно обаче среща не е имало или тя е протекла отрицателно, тъй като през днешния ден двете не крият обтегнатите си връзки. В изявленията Дара споделя още, че се интересува от политика и даже гласувала на последните избори в Сърбия. Тя е безапелационна, че Сузанита не може да мери сили с нея и колежките й: „ Името й е разпознаваемо, само че не е с помощта на триумфите й в музикалната сфера “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР