Дара и Криско са сред българските звезди, които ще излязат

...
Дара и Криско са сред българските звезди, които ще излязат
Коментари Харесай

Дара и Криско подгряват Рита Ора във Варна

Дара и Криско са измежду българските звезди, които ще излязат на сцената на MTV Presents Varna Beach часове преди звук за ария пред жителите и гостите на морската ни столица да даде Рита Ора. Родният екип от реализатори се добавя още от дуото Pavel & Venci Venc`, Тита и победителките от последния сезон на X Factor – 4Magic.

Концертът на MTV ще се организира на 12 август, а билети на цена от 40 лева могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim. За запалянковците, които желаят вип пропуск за събитието, пропускът ще коства 200 лева

Още международни звезди ще бъдат оповестени идната седмица дават обещание уредниците.

Само преди дни стана ясно, че във Варна ще дойде и рапърът Redfoo, прочул се с детско чаровния шлагер Wiggle Wiggle Wiggle. Единият от идеолозите на LMFAO за втора поредна година ще се включи във фестивала MTV Presents Varna Beach. За организацията на фестивала този август непрекъснатата комисия Култура и духовно развиване към Общинския съвет във Варна реши да отпусне 150 хиляди евро. Мащабното шоу на плажа, се чака да коства над 2 милиона евро.

Дебютното издание на MTV Presents Varna Beach провокира голям интерес у меломаните в България. Сред изпълнителите, които дадоха звук за ария предишното лято, бяха носителят на Грами Тайни Темпа и Биби Рекса.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР