Дара Екимова е безспорно един от младите артисти в България,

...
Дара Екимова е безспорно един от младите артисти в България,
Коментари Харесай

Дара Екимова: Заседна ми буца в гърлото

Дара Екимова е несъмнено един от младите актьори в България, които оферират на своята аудитория първокласен артикул.

Младата хубавица, която взе участие и в хитовия уеб сериал " Аз съм Изи ", не е единствено съвременен реализатор, само че и образец за подражателство на доста младежи.

В доста искрено интрервю за „ Събуди се “, Дара показа, че се усеща гневна, само че и отговорна, без да има виновност, откакто е научила за ужасната гибел на Милен Цветков.

Виж още:

Преди дни, часове откакто 22 годишен дрогиран водач погуби Милен Цветков, 17-годишната Дара написа разтърстващ пост във Фейсбук.

" На 22 НЯМАШ потенциала да управляваш толкоз огромна кола, нямаш ОПИТА, НЯМАШ СЪЗНАНИЕТО. Предстои ми да карам шофьорски курсове... Не желая. Просто не желая. Страх ме е. Защото познавам МНОГО такива ", написа тогава тя.

В „ Събуди се “ тя показа, че доста хора са писали под обявата. 

„ Не съм дала отговор на нито един, тъй като не желаех да чуя " Браво ". Исках да видя дали мога да намеря съидейници и се веселя, че открих хора, с които мислим по еднакъв метод ", споделя Дара Екимова. Тя споделя, че е била афектирана от историята.

" Заседна ми буца в гърлото. Не можах да си намеря  място, тъй като се усещах отговорна. Все едно аз съм управлявала колата, тъй като разрешаваме на такива хора да си вършат произволи ", счита певицата и се пита за какво е нужно на младите, които учат в чужбина и животът е пред тях, да правят сходно нещо.

Виж още:

Възпитанието и отговорността на родителя са преди всичко, безапелационна е Дара и споделя, че нейната майка е доста строга. 

Това е повода и в този момент да имат голямо доверие между тях.

" Срамувам се от хората, които са безотговорни. От тази част от поколението, които не знаят цената на нищо - на живота, на храната, на покривите над главите им. Но съм и горда, с тази част от поколението, които печелят надпревари по разнообразни науки, хората, които творят и оказват помощ ", съобщи тя. Певицата счита, че масата обаче са безотговорните, които взимат опиати и карат в нетрезво положение.

След загубата на татко си, Дара намира разтуха не в алкохол и опиати, а в музиката. Повече може да научите в откровеното изявление на Дара горе във видеото.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР