Дара е един от малкото български артисти с огромен потенциал

...
Дара е един от малкото български артисти с огромен потенциал
Коментари Харесай

Лансират Дара в чужбина, първите й изяви са във Великобритания

Дара е един от дребното български актьори с голям капацитет за интернационална кариера.

Необикновената варненка има всички нужни съставки за триумф на открито – страховит тембър, запаметяваща се визия, неповторимо държание на сцена и пред камера, дисциплинираност, упоритост, мощен репертоар и добър екип зад тила си. Преди няколко дни част от този екип стана и една от най-успешните английски организации за разпространение и менажиране на актьори. Компанията Shodement е международна платформа за създаване на бъдещи звезди в границите на музикалната промишленост посредством обмисляне, дизайн, осъществяване, маркетиране и мониторинг на техните музикални планове, писа Телеграф. 

Забелязват Дара в Инстаграм, вършат й цялостен профил и генерират едно от редките неща, на които се радват артистите от Източна Европа – възторг да я създадат сполучлива отвън личната й страна. След договаряния с " Вирджиния Рекърдс " и компанията Shodement подписаха контракт и ще обединят старания да стартират певицата Дара отвън рамките на България. Shodement е международна платформа за създаване на бъдещи звезди в границите на музикалната промишленост посредством обмисляне, дизайн, осъществяване, маркетиране и мониторинг на техните музикални планове. 

Заедно с българския й екип в началото ще стартират Дара във Англия. В центъра на новаторската маркетингова тактика ще застане испанска версия на плана на певицата - " Mamamcita ", чиято премиера е, през днешния ден, 15 януари. Дара показа български вид точно на 22-рия си рожден ден, по двете версии на парчето работи с музикалния продуцент и неин непосредствен другар Константин Бешков – Kay Be.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР