Данни от проучване, анализирани от социолозите Скот Колтрейн и Мишел

...
Данни от проучване, анализирани от социолозите Скот Колтрейн и Мишел
Коментари Харесай

Разкриха кои мъже са нeустоими за жените

Данни от изследване, оценени от социолозите Скот Колтрейн и Мишел Адамс от Калифорнийския университет, сочат, че дамите просто не могат да устоят на мъжете, които извършват повече домашен отговорности. Например, представители на мощния пол, които ловко боравят с прането, са по-привлекателни и мечтани от противоположния пол.

Разбира се, също така изследване, съществуват и други в отбрана на тази доктрина. По-старо проучване по въпроса демонстрира, че при двойките, в които дамите и мъжете се трудят на цялостно работно време, домакинските отговорности се поделят сред сътрудниците. Така и двамата са доста по-доволни и задоволени от брака или от връзката си.

Друг специалист - психологът лекар Готман, който е експерт в региона на брака и връзките, споделя, че съгласно негови изследвания съпругите разпознават присъединяване на мъжете си в домакинските отговорности като знак на обич към тях.

Тези заключения изцяло опровергават схващането, че представителите на мощния пол биват лишени от своята неустрашимост, в случай че от време на време взимат присъединяване в чистенето, прането, готвенето, грижите за децата и така нататък Напротив, това ги прави още по-привлекателни за дамите и заздравява връзката.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР