Данна развълнува меломаните с нов сингъл - не какъв да

...
Данна развълнува меломаните с нов сингъл - не какъв да
Коментари Харесай

Млада фолк дива накара меломаните да настръхнат ВИДЕО

Данна развълнува меломаните с нов сингъл - не кой да е, а фолклорен.

Даниела Пирянкова, която към този момент множеството познават с креативния й псевдоним Данна, показа нова ария, само че този път не заложи на дива чалга, а на родолюбив фолклор, съпроводен с съвременен аранжимент.

Младата звезда изпя известната фолклорна ария " Къде и да одиш ". Премиерата на сингъла се състоя в YouTube канала на продуцентите на Данна. Участие в плана взема голямата българска актриса Цветана Манева. Да отбележим, че актрисата взе присъединяване и в клип на Азис към песента " Позна ли ме ", която бе показана през 2018 година.

Данна показва " Къде и да одиш " с друго име - " Всеки да я знае ". Аранжиментът на сингъла е поверен на Diamond Beat Production. Режисьор на превъзходния видеоклип е Люси Иларионов, а оператор - Йордан Петков.

" С огромно неспокойствие даваме начало на плана " Знай, помни, вярвай ". Това са поредност от български национални песни, направени с твърдоглав труд и доста обич. Вярваме, че във всяко дете на България се крие един популярен човек и когато не не помни, че носи гена на същински герои, може да покори света! ", споделя Данна във връзка плана си.

А меломаните показаха позитивно мнение в мненията под новото видео на певицата. Ето какво гласят дребна част от тях:

" Много красиво изпълнена ария, не съм очаквал! ", " Това е най-красивата българска ария, веселя се, че съм българка! ", Аплодисменти! Благодаря ти, че го направи! Заслужаваш уважението на всички нас! Горд съм, че имам достойнството да те чувам. ", " Уникална е Данна. Не съм очаквал нещо сходно. Топ осъществяване. В тези тежки дни за нашата страна ни трябват тъкмо такива песни! ".

Очаква се и останалите актьори от лейбъла на Николай Пашев, а точно Малката и Алекс Робов, също да показват фолклорни мелодии.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР