Данна е сред имената на родната поп-фолк сцена, които определено

...
Данна е сред имената на родната поп-фолк сцена, които определено
Коментари Харесай

Хитовата поп-фолк певица Данна проговори за паник атаките си! Как се е справила със страховете си?

Данна е измежду имената на родната поп-фолк сцена, които несъмнено вършат усещане. Тя извървя дълъг път за малко време и към този момент е измежду изпълнителите, чиито календари са компактно ангажирани, а заведенията се пръскат по шевовете при техни участия. Когато работят, несъмнено...

Виж още: Красивата Жаси от " Сделка или не " и нейната вълшебна приказка с три деца

Но пътят на Данна не постоянно е бил лек. В поредност от въпроси и отговори на почитатели, тя призна, че дълго време се е борила с паник офанзивите. Не е говорила доста за тях, само че съгласно нея е тематика, за която би трябвало да се приказва, не би трябвало да се крие и като цяло не е нищо срамно. 

Историята на Данна с паник офанзивите стартира, когато тя е едвам дете. Тогава тя не осъзнавала какво тъкмо се случва с нея, а те се случвали всеки ден в продължение на 3 години! В последна сметка съумява да се оправи с тях благодарение на музиката и през днешния ден предлага на всички, които стават жертва на паник офанзиви да се изправят пред казуса и да го решат сами. 

Виж още: Асен Блатечки преборил COVID-19 с национална медицина! Актьорът се излекувал за дни

Певицата показа и какво би желала да промени у себе си - желае ѝ се да не обръща внимание на дребните неща. Тя призна, че към този момент не обръща внимание на злобарите и не съжалява за нищо. Въпреки че е млада, тя знае - всичко в този живот се случва по метода, по който би трябвало да се случи. 

Виж още: Диона за връзките с Галин: " Време е да сложа завършек на спекулациите "

Сред въпросите на почитатели беше и този дали, в случай че има книгата на живота си, би обърнала да последната ѝ страница. Данна призна, че са я побили тръпки от този въпрос, само че отговорът ѝ е негативен. Не просто не би обърнала последната страница, само че и която и да е от нея. Иска да се любува на живота и да посреща бъдещето такова, каквото е.

Изображение: https://www.instagram.com/dani_sing1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР