Дънките са вечният символ на стил и удобство в гардероба

...
Дънките са вечният символ на стил и удобство в гардероба
Коментари Харесай

3 лесни комбинации с дънки, на които ще разчитате от сега до есента

Дънките са безконечният знак на жанр и улеснение в дрешника на всеки от нас. Независимо от времето или сезона, имаме свободата да сътворяваме безчет стайлинг хрумвания, които се вписват в разнообразни обстановки.

Една от най-вълнуващите елементи в обличането с дънки е способността им да бъдат комбинирани с безчет аксесоари и дрехи.

Те са многофункционални и без значение дали времето е неприятно или слънчево, дънките са постоянно подобаващ избор. Тяхната резистентност и дарба да бъдат приспособени към всяка конюнктура ги вършат една от най-ценните елементи от нашия дрешник.

Една класическа композиция, която е идеална за всекидневно носене, е сако от туид, съчетано с дънки с прав крачол и мокасини. Текстурата на сакото от туид прибавя детайл на изисканост към небрежността на дънките, до момента в който мокасините обезпечават комфортна, само че стилна алтернатива за обувки. Тази композиция е идеална за един ден в офиса или уикенд брънч с другари.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Julie (@leasy_inparis)

 

За безконечен и изящен външен тип съчетайте бяла риза (може и цветна) с дънки с висока талия и ботуши на ток или обувки с висок ток. Тази композиция е идеална за вечерно излизане или среща за вечеря. Бялата риза придава нотка грациозност на тоалета, а дънките с висока талия акцентират талията и издължават краката. Ботушите с ток оферират по-елегантна алтернатива за обувки, която добавя цялостната визия.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

 

Друга класическа композиция за всекидневието е тренчкот, комбиниран с типичен сини дънки и кецове. Тази композиция е идеална за нехаен ден на открито. Тренчкотът прибавя пласт изисканост към тоалета, до момента в който класическите сини дънки обезпечават безконечна и гъвкава основа. Маратонки прибавят нотка комфорт и деловитост към тоалета, което го прави съвършен за тичане по задания.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kim Turkington (@kimturkington_)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР