Дънките са може би най-популярното облекло, независимо от възрастта и

...
Дънките са може би най-популярното облекло, независимо от възрастта и
Коментари Харесай

4 типа дънки, които няма да излязат от мода

Дънките са може би най-популярното облекло, без значение от възрастта и пола. Дизайнерите към този момент са взели решение за стилните трендове от 2022 година и даже за няколко сезона напред.

Има доста типове стилове, тъй че би трябвало да се запознаете с главните.

Висока талия

Този модел безспорно ще зарадва възрастните дами. Моделът на дънки с висока талия не нарушава пропорциите на тялото, сполучливо приляга и поправя фигурата, наличен е и за предпочитане даже за дами с несъвършена физика.

Дънки, започвайки от самата талия, вършат краката образно по-дълги, те са идеални за фигура песъчлив часовник, наподобяват добре на триъгълна фигура. Жените с фигура круша се предлагат да ги комбинират с обемна горна част.

Модните специалисти предвиждат смисъла на дънките с висока талия в продължение на няколко сезона.

Съкратени дънки

7/8 дънки must have на новия сезон. Този модел отваря глезена – най-тънката част на крайници. В композиция с висока талия силуетът образно се разтяга, а фигурата наподобява по-тънка.

Можете също по този начин да играете с дължина. Този подробност се употребява в прави и свободни дънки.

Дънки с маншети се вписват съвършено в ежедневния жанр и основават нова съвременна визия.

Забележка: когато избирате скъсен модел, не забравяйте, че ще се фокусирате и върху обувките.

Дънки-клеш

През новия сезон още веднъж са на мода дънки-клеш с продължение от ханша или от коляното. Такива модели поправят фигурата и обезвреждат сполучливо несъвършенствата – не прекомерно стройни крайници или цялостни.

Ширината на зависи от стила, височината също е значима – колкото по-ниска е дамата, толкоз по-малка би трябвало да бъде клеш. Стилът изравнява пропорциите и в композиция с обувки на ток образно удължава краката.

Прави дънки

Дънки с права кройка с висока талия са същинска находка за възрастни и дами с наднормено тегло. Общата наклонност на днешната мода е свободата и комфортът, което изяснява известността на такива модели.

Но първо място в класацията за известност заемат свободно прилепналите дънки. С висока талия и прави линии, този модел е високо скъп от зрелите дами.

Още няколко фешън линии

· Ново за сезона – дънки с тегел начело. Подобният на стрела тегел образно удължава краката и изтънява силуета.

· Total look – ансамблите от деним още веднъж доближават върха на известността в уличния жанр.

· Традиционните цветове на дънките на 2022 година.

· Модни дънки-кюлоти са подобаващи за високи дами. Ако не сте задоволително високи, ще би трябвало да носите обувки на висок ток.

Дънките са водещи в описите със стилни трендове повече от дузина години. През новия сезон характерността е изключително добре пристигнала. Обмислете вида и модела за жанр и възраст, а дънките няма да ви подведат – те ще основат съвременен и моден външен тип.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР