Дания и Ирландия не се победиха в първия мач от

...
Дания и Ирландия не се победиха в първия мач от
Коментари Харесай

Дания и Ирландия не успяха да счупят нулите

Дания и Ирландия не се победиха в първия мач от баражите за класиране на Световното състезание по футбол през 2018-а в Русия. Двата отбора не съумяха да счупят нулите, а и да предложат кой знае какво представление за екзалтираните почитатели на стадион "Паркен ". Така разногласието бе оставен за идващия мач, който ще се играе на Острова във вторник.

През първото полувреме домакините несъмнено бяха по-дейни на терена и изпуснаха повече положения. В 11-ата минута Йенс Ларсен пропусна страхотна опция да открие резултата. Той откри центрираната топка в наказателното поле и шутира великолепно към левия ъгъл, само че Дарън Рандълф се намеси чудесно. При добавката Андреас Корнелиус нанесе добър удар по трева, който отиваше към средата на задачата. Вратарят обаче блесна с още едно зрелищно избавяне, oпазвайки мрежата си чиста.

В 22-ата минута Кристиан Ериксен опита удар от отдалеченост, който попадна ниско в средата на целна и в последна сметка приключи в ръкавиците на вратаря.

Десетина минути по-късно Пионе Систо пропусна още една чиста голова опция. Той трябваше единствено да чукне топката в мрежата, само че за жалост това не се получи.

В 43-ата минута Сайръс Кристи се измъкна с лекост от противниковата отбрана и се озова очи в очи с вратаря, след което шутира, само че топката срещна рамото на Каспър Шмайхел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР